Les Borges Blanques - Lleida
+ 34 626 89 74 12
- info@cosesdelmon.es -

Berlín 5è dia Diumenge, 24-02-2019

Berlín 4ª Part

5è dia - Mur i artistes

Pues ja es costum el aixecar-me a les 8 i sortir a les 12, jajaj, tinc encara dos dies i ja he vist moltes coses… si es clar en fa falta els llocs més selectes, jeejje però tal com vaig vestit segur que ni hem deixen entrar, jeejj

Pues avui es diumenge, tot tancat... vaig a fer un tomb a veure si trobo almenys una barra de pa per esmorzar. Perfecte fen una volta a la poma, jejej Manzana, he trobat el que buscava. Ara un bon esmorzar i dinar i preparats per sortir a fer un tomb.

He vist que hi ha el museu de la natura, on les fotos mostren dinosaures, be siguem realistes que no es jurasic park, jaajj esquelets… i d’altres animalons, però no en tinc ganes de tancar-me avui. Vull caminar i veure la part més allunyada de on soc.

Així que començaré per anar a veure el Mur de Berlín. Podreu veure que he fet algunes fotos del que més m’ha agradat però encara el mur es llarg. Les pintures son en la majoria les inicials però s’han anat repintant. He vist un cartell del 1961, 1989,1990, 2000… ve hi ha varies dates on explica quan es va pintar inicialment, després de la caiguda del mur, i repintat altres cops..

Ja no tenia cap més pla i al anar caminat veig coses interessants així que segueixo la bora del riu a veure on me porta. Al fons veig una figura que hem sona d’haver-la vist en algun lloc molt típica de Berlín i els artistes. Miro el mapa i si estic a prop de la zona dels artistes… la figura es Molecule Men, Homes de molècules, d’aquí els foradets, jejeje

Ja es fa fosc i toca retirada ja porto una estona voltant, però pel camí hem trobo una bona pizza per 3,5€ i es clar no hem puc negar jajaja

I ara on, pues veig que tot esta tancant així que miro i m’he allunyat una mica jejej del lloc, un últim intent de veure la zona turca on hi ha restaurants etc una mica de caliu i veure gent rodant m’agradaria però al arribar la zona esta “morta” no hi ha ningú i veig que la plaça esta en obres i tot fosc. Espero una estoneta al següent bus i mentre miro direcció, pues anem al centre que allà sempre hi ha caliu i veurem el rellotge atòmic, no gran cosa però ja que hem queda de pas…

Arribo a Alexanderplatze i faig un tomb encara no tinc son jeejej ja ha passat una bona estona des de lo de la pizza i a dies que tinc “antojo” de fideus a la tailandesa, jeje trobo un lloc que esta força bé de preu 2,90€ per una bona paperina, tipus la de les crispetes però amb fideus, jejej hummmmm boníssims. Junt amb els fideus una galeteta de la bona sort i diu: El bonic de la primavera t’espera, jeejj

Encara hem queda una estona fins a casa, huyyy jejej fins al hostel que ja es com casa meva i mentre vaig arribant una trucada… qui serà?

Arribo al hostel i quina sorprès una habitació de 6 per a mi solet jejej

Hem poso una estona a fer aquest escrit pel qui m’han expressat que els hi agrada saber que faig i pujar fotos i algun vídeo. Que ho disfruteu!!! Feliç vida i bona nit.

Fes clic en la imatge per a ampliar-la

Vídeos

Vols participar en l’aventura d’anar junts a Egipte místic i turístic?

… o potser t’agradi més l’anar junts a l’Índia espiritual i turística.

Publicitat externa

 

RSS
Instagram