Les Borges Blanques - Lleida
+ 34 626 89 74 12
- info@cosesdelmon.es -

Berlín 4ª dia, Dissabte 23-02-2019

Berlín 3ª Part

4ª dia - Aquadome

Que bé he dormit!!! Son les 8 i ja estic en peus. Una mica de Ioga i una bona dutxa. Rentar roba i preparar-me un bon esmorzar-dinar, Tot en un jejej

Vaig a comprar i entre «pitos y flautes» ja son les 12 així que decideixo anar a veure un aquarium super xulo que he vist en alguna part… així que amb temps vaig cap allà… una mica de cua però no massa, ja som a dins… quina sorpresa es més maco del que hem pensava. He vist peixos que mai havia tingut ocasió de veure’ls de tant aprop. I després de tot això la sorpresa, un tanc de 4 pisos d’alçada que es pot veure per dins, si si sense mullar-se amb ascensor, jejej, ja  ho veuràs en les fotos,jeje

Després al sortir del ascensor, la gent se’n va, però miro cap endarrere al sortir i veig lo maco que es el aquari també des de fora. I ha unes butaques per seure i poder estar una estona relaxat mirant-ho.

Ja es foc quant surto al carrer, així que aprofito per anar a veure monuments il·luminats, almenys els monuments a nosaltres encara en fa falta molt, jajaj

Passo per davant una bomboneria i mira que mai hi posso un peu però aquest cop no se m’atreu. Inicialment no volia comprar res, sempre tant car aquestes coses… però me he animat a fer una despesa extra i n’hi he agafat un de cada, del que més m’agradaria provar. Crec que uns 6 o 7 i al anar a pagar he tret la visa pensant que ves a saber tu el que valdria… jajajj dos euros i me’n han regalat un altre, jeejj

Hummmm bonissims   me’ls he menjat ben a gust, jejej

Un passeig per monuments i un centre comercial grandisim i cap al hostel que ja son les 22:00h tot ja esta tancat.

Fes clic en la imatge per a ampliar-la

Vídeos, son curtets

Vols participar en l’aventura d’anar junts a Egipte místic i turístic?

… o potser t’agradi més l’anar junts a l’Índia espiritual i turística.

Publicitat externa

RSS
Instagram