Les Borges Blanques - Lleida
+ 34 626 89 74 12
- info@cosesdelmon.es -

Berlín 7è dia, Dimarts, 26-02-2019

Berlín 6ª Part

7è dia - Tour Berlín durant la Guerra freda

Bon dia per la matina, jejej

Pues ahir vaig fer la Topografia del terror i avui he contractat un tour per els dies de la post guerra, el telón de acero, el muro de Berlín, que va passar desprès de la segona guerra mundial… Ahir vaig aprendre com va començar i avui veurem que va passar amb alemanya quant va ser completament destruïda.

El noi Javier, molt majo de Bilbao ens va anant explicant, a un grupet de 9 persones, molt bé i amb detall tota la història. Així si que dona gust no d’avant d’un llibre. Ens va portar per a tots els llocs i ens explicava per passo i ben mossegadet tot el que va succeir.

El tour que el recomano es diu: Berlín durante la Guerra Fría, Visita en castellano, 4 horas.

Això dels tours de vegades te foten el pel, jeejj i no t’expliquen més del que hi ha al wikipedia, jejej però de vegades te trobes persones que ho viuen que els hi agrada la història i ho gaudeix  gaudim molt. També te a veure amb el grup si es nombrós o es petit.

Pues han passat 4 hores des de les 10 fins les 14h en un plis plas.

Ja només hem queden 4 coses per veure i cap a el hostel a descansar i dormir que dema toca matines per marxar de nou a Lleida, hoooooo bé s’acaben aquestes però de segur que trobaré coses a fer. A veure si tinc sort i trobo un vol a Irlanda baratet.

Us deixo un parell de mapes amb tot el que he vit. Les estrelles son el que he visitat i els cors que m’hagués agradat d’anar-hi. Peró molts d’ells son museus o espectacles que son massa per la meva butxaca.

En total he gastat uns 250e en 7 dies per veure Berlín.

Vol avió 10€, bla bla car 26€, transport Berlín 47€, hostel 60€, Menjar i bombons jeej, 55€, atraccions: 48€

Si m’has seguit tots aquetos dies molts gràcies pel teu acompanyament i pel teu interès. Si t’agrada el que escric fes-m’ho saber, moltes gràcies i molts petonets.

Fes clic en la imatge per a ampliar-la

Vols participar en l’aventura d’anar junts a Egipte místic i turístic?

… o potser t’agradi més l’anar junts a l’Índia espiritual i turística.

Publicitat externa

 

RSS
Instagram