Les Borges Blanques - Lleida
+ 34 626 89 74 12
- info@cosesdelmon.es -

BERLÍN 10€ BITLLET ANAR I TORNAR, UNA SETMANA

Berlín del 20 al 27 / 02-2019

1er dia - vol a Berlín - dies 20 i 21

Pues ja estem en marxa!!! Vaig aconseguir un vol cap a Berlín, anar i tornar, per tant sols 10€, Yupiiii!!! No podia deixar-ho passar. Així que amb una moxileta i moltes ganes de veure coses cap a Berlín.

El vol super entretingut. He tingut sort hi m’ha tocat finestreta, yupiii!!!, jeej. Veure la posta de sol, les muntanyes nevades, la sotida de la lluna casi plena…. i després d’unes tres hores a les 19:10 del dia 20-02-19 aterrem al aeroport de Berlín – Shönefeld

Per estalviar-me un dia de Hostel, dormiré al aeroport. Segons he vist per internet esta obert les 24h, Perfecte… al arribar dono un tomb per la terminal A i busco un lloc per descansar. Hi ha bastant lloc, però me’n adono que pujant al segon nivell hi ha una zona de cadires molt tranquileta. Així que ja situat vaig a donar un tomb pels voltans. Miro preus dels llocs, botigues, cafès i restaurants. Al final vaig apostar per un restaurant que esta bé de preu, jejej  un ou ferrat per tant sols 1,5 i unes patates fregides per 3,5 perfecte esta dins del pressupost, jejej

Hem poso amb l’ordinador a mirar que fer demà i que anar a visitar. Cap allà a les 11,50 hem vaig cap al raconet de cadires i fer contorsionisme per descansar, demà miraré el tema de targeta de transport per tota la setmana, segur que es més econòmic que anar comprant tickets, jeeje

Fes clic en la imatge per a ampliar-la

2on dia - Preparat per visita Berlín - dia 21

huy, huy això de fer contorsionisme estre les cadires del aeroport m'han deixat espatllat, jejej una mica d'estiraments... la cara ben neta, Neteja interna... i preparat per començar a buscar coses a veure.

1er el més important es arribar a Berlín des de l’aeroport. Així que primer es mirar com hem moure per Berlín. Quin sistema es més econòmic i quants desplaçaments faré. Miro i remiro … Hi ha una opció que m’agrada es Berlín Welcome Card. Val 47€ i tinc totes les zones (a,b,c) per mourem en un sol bitllet i a demés tinc un mínim de descompte del 25% en museus, atraccions… me sembla fenomenal. A demés també te donen una guia i mira tu esta també en castellà.

Pues la primera parada TV Tower Berlín des d’on es pot veure tota la ciutat. Es molt fàcil moures amb el Google maps i en l’aeroport tot esta molt ben senyalitzat. Vaig passejant cap a la TV i veig un cartell que possa pizza per 3,99… humm serà un troçet o tota la pizza? Dominos Pizza sempre fa ofertes, a veure… Pues tota una pizza de 25cm per a mi solet per esmorzar, jejeej bé, esmorzar i dinar. jejej

Durant tot el marí donant tombs i fen fotos per la Illa dels museus. Molts d’ells ja els he vist en altres llocs i no tinc ganes de gastar massa, jejej així que vaig turisme exterior que també es molt maco. La majoria de la gent no camina gaire, jo faig una mitja de 3h a peu uns 15-18 km al dia. Així que veig coses a peu de carrer molt interessants i a la vegada hem toca l’aire i faig exercici. jejej

Fes clic en la imatge per a ampliar-la

Vols participar en l’aventura d’anar junts a Egipte místic i turístic?

… o potser t’agradi més l’anar junts a l’Índia espiritual i turística.

Publicitat externa

RSS
Instagram