Les Borges Blanques - Lleida
+ 34 626 89 74 12
- info@cosesdelmon.es -

dia 6 i 7– 1er Viatge compartit, Índia

DIA 6 i 7

Dia 6. Tornem a  Delhi 

El dedicarem a fer algunes compres més, es veu que encara no en tenien prou, jejej malgrat alguns ja ho tenien tot fet la Jyotsna va voler acontentar a alguna xica que encara no en tenia prou, jijiji

Després de les compres vam anar a fer un altre encàrrec. Anar al temple de Sai Baba que esta a prop de casa de la Jyotsna i una vegada finalitzada la puja la Jyotsna i la seva família ens conviden a un «banquet» per sopar. Només amb el pica pica ja vam quedar plens. jejej Com que no teniem massa gana i el vol sortia a les 4:00 am millor fem un passeig i després un petit esforç per menjar un altre cop. La majoria han tornat amb quilets de més, jejej

El dia 7 després de haver dormit tot el vol, jejej almenys jo, jejeej al aterrar a Roma lo «prometido» pizza per a tots, jejeje i més tard a les 15:00 aterrem a Barcelona. A les 20:00 més o menys arribem amb l’ave a Lleida. Acomiadament i queda pendent unes patates braves per compartir el viscut. Yupi!!!!

i per finalitzar una col·lecció de fotos varies que no sabia on posar, jejeej

 

 

Publicitat externa

 

RSS
Instagram