Les Borges Blanques - Lleida
+ 34 626 89 74 12
- info@cosesdelmon.es -

dia 1 i 2 – 1er Viatge compartit, Índia

DIA 1 i 2

Dia 1. Sortim de Jaipur direcció a Agra. 

Ja estem encaminats cap anar a Allahabart, la Kumbh Mela. Per poder arribar-hi farem parades en Agra i Lucknow, si no el viatge es faria super llarg. Aprofitem que es divendres i el Taj Mahal esta tancat per visitar Fatehpur_Sikri una parada obligatoria en el Triangle d’Or (Delhi, Agra, Jaipur), El Taj Mahal ja el trobarem a la tornada.

Dia 2. Lucknow

Parada tècnica per a dormir. La sorpresa va ser quant vam arribar que en aquest hotel es celebraria la cerimònia dels anells (petició de ma). Tot estava super decorat i al final ens van deixar estar en la cerimònia.  Les noies encantadíssimes ja feia dies que deien de si podríem anar a una boda, jejej pues mira tu per on nos la porten a l’hotel en embolicada en un llaç, jeje 

 

 

Publicitat externa

 

RSS
Instagram