Les Borges Blanques - Lleida
+ 34 626 89 74 12
- info@cosesdelmon.es -

Berlín 3er dia, Divendres 22-02-2019

Berlín 2ª Part

3er dia Museu del Cos Humà

Son les 8 del matí i quina son, estic cansat faig una mica de ioga al llit, si si també es pot fer jejeje. Miro per la finestra del hostel que el temps esta patxim patxam, no fa gaire bon temps. Fort vent amb plujeta... humm decideixo tornar al llitet i acurrucar-me una estona més, no hem cal corre tinc 6 dies per en davant... hummm que bé que estic calentet...

Ostras ja son les 11 jejej i que passa? No passa res Ram relaxat que estas de vacances, jejej al meu altre “yo” se l’hi oblida de vegades, jeejeje.

Així que vaig al super, Aldi, de davant del Hostel i veig que hem toca esmorzar avui. Un pa boníssim amb formatge, llestos que després pel camí segur que trobaré coses que voldré tastar, jejej

Avui hem vaig a veure una expo del cos humà, promet promet … segons he vist es el que m’agradarà més de tot, així que capa la expo que per cert esta a prop d’on vaig estar l’altre dia, Tv Tower Berlín.

Ma meravellat es impressionant molt molt maca tant que us deixo un reportatge que he fet per recordar moltes coses… ESTAR EN ANGLÉS però només les imatges ja valen la pena.

ATENCIÓ, SI ETS APRENSIU/SIVA NO MIRIS LES IMATGES JA QUE ES VEU EL COS HUMÀ DESPULLAT DE TOTA LA PELL I ES VEUEN: MUSCLES, TENDONS, LLIGAMENTS, ÒRGANS...
KÖRPERWELTEN
in Menschen Museum

Després de la expo, millor dit desprès de 3h de peu jejej hem mereixo un descans així que la millor opció es anar a veure la Porta de Branderburgo, un trajecte en metro de 1h més o menys. Temps per descansar, jejej

Baixo del metro i me trobo tota una ciutat dins de l’estació de metro… jejej un munt de botigues que la majoria son per menjar… huyyy quina gana sense tenir-ne abans, jejej així que rodo per a veure alguna coseta econòmica i que no hagués tastat mai… mira un llaç amb margarina i a a dins julivert, ells li diuen Bretzel.

El lloc es diu Potsdam i esta a propet de la Porta famosa de Branderburgo a uns 30 min a peu. Si si tinc el tiquet per anar-hi a veure si l’he comprat per no res, a veure si cada cop aniré a peu a tots els llocs… per que el compraves si no?… el meu “yo” altre cop jejeje tranquil noi que no passa res si no surt a compte no hi ha cap problema, es millor anar a peu i veure coses pel camí…  ja el tinc convençut al meu altre “yo” jeejej si si se el que penses a tu també et passa que parles amb tu com si fóssiu dos, heeee, jejej per sort el meu el tinc ven educat i no hem dona massa guerra, jijii… el Raj Ioga es el coneixement del que som quant no som… bé per això ja es un altra historia jejeeje

Camino pels carrers i veig coses com no, que no veuria amb transport. Me’n filo pel carrer que dona al davant de la mateixa porta i passejo per la zona una estoneta, no hi massa a fer, botigues i unes fotos de rigor amb la famosa porta. Llestos!! Torno cap al punt de partida però fen servir un altra ruta, així puc veure més coses del voltant. Al arribar a l’estació faig un tomb més gran recorrent botigues i lloc per menjar… pizza per només 2€ una bona porció, humm temptat… però no, un fideus tailandesos hummm però no, jejej així es la conversa amb mi mateix el meu “yo” diu si si i jo dic no no jejej  ell només pensa en menjar si l’hi fes cas no vegis com acabaríem, després hem diria que per que ho he fet, per que l’hi feia cas… jejej ell sempre porta la contraria ho hem dona la culpa de que no he fet o del que he fet, jajaja ai ego meu que nets de complicat, jiji

Bé ja es fa de nit i aquesta era una de les opcions, sortir de nit per Berlín i veure la “juerga” nocturna, jejej. Decideixo baixar en unes estacions i continuar a peu tot el tram fins al hostel. Hem quedo bocabadat, guauuu quin moviment de gent, tendes, … i hem ve al cap algunes persones que segur s’oposarien  molt bé aquí. Continuo caminat i veig una botiga o millor dit centre comercial de 7 pisos i hem dic a mi mateix, va que hi tens que fer aquí, deu de ser com un Corte Inglés… hi la resposta de MI mateix es, com ho saps si no hi has estat? Com pots saber algo que no has vist?… som-hi anem a treure el cap a veure si es veritat, jejeej ja convençut al meu “yo” faig un tomb per dins, i si es com un altre centre comercial… però hi ha més pisos, anem a mira.. i sorpresa al 6 pis i ha tot de restaurant i botigues de menjar, no  ho havia vist mai, impressionat i super gran, peix, carn, pasta, vegetaria… de tot una ciutat de restaurants en una planta enorme. Vaig mirant preus i qualitat, segons la meva opinió si tingues de venir amb amics els portaria aquí, no veig que els preus siguin cars i la qualitat es veu excel·lent, sobre tot es que es veu tot molt fresc, el peix, la carn, el pernil salat… jo soc vegetaria però no cal que tos ho siguin per que jo ho sigui i se reconèixer la qualitat de les coses encara que no menjaria mai els que ells mengen. Però hem dic a mi mateix que jo no vaig néixer vegetaria i que la filosofia de causar el menys dolor possible no la vaig tenir fins que vaig anar agafant consciencia de la connexió entre la ment i el que menjava.. però això també es un altra historia, jejejej

Finalitzada la ruta hem vaig cap al hostel que m’espera el meu sopar. Pa alemany morenet amb crema de formatge i unes olivetes amb una mica d’enciam. Hummm bo i baratet, jejeej

Fes clic en la imatge per a ampliar-la

Vols participar en l’aventura d’anar junts a Egipte místic i turístic?

… o potser t’agradi més l’anar junts a l’Índia espiritual i turística.

Publicitat externa

 

RSS
Instagram