Les Borges Blanques - Lleida
+ 34 626 89 74 12
- info@cosesdelmon.es -

dia 25 i 26 – 1er Viatge compartit, Índia

DIA 25 i 26

Dia 25. Sortim de Lleida. A les 6:30 a.m quedem en l’estació de trens per agafar un Avant direcció a l’estació de sans i aeroport.

Dia 26. ÍNDIA. A les 04.00 a.m.  arribem a l’aeroport Internacional Indira Gandhi i després de comprar les Sim de Vodafone en l’índia pel telefon mòbil, 10€ 1,5Gb per dia, ens vam anar amb minibus cap al hotel FabHotel Rockwell Plaza Karol Bagh. Al arribar ja vam tenir el primer contacte amb la brutícia als carres i al hotel. Jejej en l’Índia el llençols no son canviats tot sovint i de vegades trobem taques d’oli i altres que no surten amb un rentat a ma simple. SORPRESA!!! ja som a l’India. jeje. 

Dia 26 tarda. Delhi. 

Visita a Qutub Minar.

Nos llevem tard i anem a fer un tomb. El lloc esta ple de gent i la cua es llarguíssima. Ens trobem que es dia festiu, el dia de la República de l’Índia. Per sort la nostra guia hindú i amiga Jyotsa ens «cola» d’avant de tots, jeje. Entrem, passegem i fem fotos. 

Visita al Temple Swaminarayan Akshardham.

El primer de tot es que esta prohibit fer fotos i les que tenim son de la web. 

Per entrar vam estar fen cua amb centenars de persones en un laberint de carrils encercats amb tanques i cordes més de 1 hora segur. També va ser divertit a la vegada estar entre mig de tot aquella gent. A cop de xiulet anàvem avançant per grups a saber quants podien passar a la vegada però al final es bifurcava en 8 o 9 carrils de tanques on només, jejeje suposadament, i podien caber una o dues persones però la realitat es que semblàvem bestia boví. JKejej
Per fi passem el control de seguretat i ja som dins. 

Tant l’exterior dels edificis com els interiors preciosos com podreu veure en les fotos. Fem un tomb i també veiem un espectacle de llums i colors. 

Per finalitzar anem a menjar alguna cosa al restaurant. 

Viatge a Haridwar i Rishikesh

El dia a estat intens anem a dormir i pel matí una mica de ioga i un bon esmorzar que el 27 anem cap al nord. 

 

 

Publicitat externa

 

RSS
Instagram